Internetsnelheid omhoog bij Ziggo

Ziggo heeft besloten de internetsnelheden van enkele van haar abonnementen omhoog te brengen, waardoor klanten sneller kunnen up- en downloaden. Het gaat om het Z2 internetabonnement dat bij Ziggo af te sluiten valt en de Alles-in-1 Plus variant. Ziggo klanten hebben de beschikking gekregen over een hogere internetsnelheid, aangezien Ziggo van mening is dat dit beter aansluit bij de huidige manier van werken op het internet.

 

Hogere snelheid per 1 oktober
De hogere snelheid is ingegaan op 1 oktober en is er voor alle klanten. Ziggo heeft de modems van klanten op afstand een reset gegeven, waardoor het mogelijk was om de nieuwe snelheid aan te bieden. De hogere snelheden zijn automatisch beschikbaar gekomen, waardoor klanten verder niets hebben hoeven doen om er gebruik van te kunnen maken. Het zal tot ongeveer het eind van de maand oktober duren totdat Ziggo alle klanten de hogere snelheid aan kan bieden. Klanten hebben bovendien de mogelijkheid om hun modem zelf een reset te geven. Op die manier is het al direct mogelijk om gebruik te maken van de hogere internetsnelheid die er beschikbaar is gekomen.

 

Prijzen blijven gelijk
Ondanks dat Ziggo de snelheden van het internet heeft verhoogd heeft men er aan de andere kant voor gekozen de prijzen gelijk te houden. Ook de Btw-verhoging naar 21% zorgt niet voor een stijging van de kosten, aangezien Ziggo de stijging zelf betaalt.

 

Internetsnelheden van Ziggo
Met het Ziggo Internet Z2 abonnement gaat de snelheid van 30/3 Mb/s omhoog naar 40/4 Mb/s. Voor het Ziggo Alles-in-1 Plus abonnement geldt een verhoging van 50/5 Mb/s naar 60 Mb/s. Dit zorgt ervoor dat Ziggo klanten op een zeer snelle manier gebruik kunnen maken van het internet, wat bijvoorbeeld goed te merken is tijdens het downloaden van grote bestanden.

Plaats een reactie