Telfort lanceert nieuwe abonnementen

Telfort verbetert de pakketten voor interactieve TV en internet via glasvezel, via de netwerken van Reggefiber. Dat heeft moederbedrijf KPN laten weten. Klanten van Telfort kunnen rekenen op meer TV-diensten en een hogere snelheid van het internet, terwijl daar slechts een kleine prijsverhoging tegenover staat.

 

Interactieve TV Online en Begin Gemist

Het aanbod van Telfort zal voortaan ook bestaan uit interactieve TV Online en Begin Gemist, twee diensten die tot nu toe alleen bij KPN zelf beschikbaar waren. Dit maakt het voor klanten van Telfort mogelijk om favoriete zenders zowel op hun TV als PC, laptop, tablet en smartphone te bekijken, mits zij gebruik maken van een abonnement via glasvezel. Daarnaast helpt Begin Gemist om met een enkele druk op de knop terug te spoelen naar het begin van een programma, ook op het moment dat iemand later inschakelt.

Verder gaat Telfort standaard twee decoders leveren, die het mogelijk maken om gebruik te maken van interactieve extra’s zoals het pauzeren van Live-TV en Programma Gemist. De twee decoders van Telfort bij glasvezelabonnementen kunnen voor slechts €4 per maand extra verder worden uitgebreid tot 5 stuks.

 

Hogere snelheid internet via glasvezel

Daarnaast sleutelt Telfort aan de internetverbinding voor een ieder die gebruik maakt van glasvezel. De nieuwe abonnementen blijven standaard een 50/50 Mbps verbinding aanbieden, maar klanten kunnen daarnaast kiezen voor een meer voordelige 100/100 Mbps verbinding. De prijs hiervan is flink gedaald naar €5 extra per maand. Telfort introduceerde daarnaast onlangs een 200/200 Mbps verbinding, die beschikbaar is in een groot deel van Nederland. Klanten kunnen de hogere snelheid maandelijks aan- of uitzetten, voor een meerprijs van €12,50 per maand.

 

Digitale TV via DVB-C bij overstap

Bestaande klanten die over willen stappen naar de nieuwe abonnementen betalen daarvoor slechts een kleine prijs. Het nieuwe basisabonnement is bijvoorbeeld een euro duurder, dit zal €46 per maand gaan kosten. Voor dit kleine extra bedrag ontvangen klanten meer mogelijkheden bij interactieve TV en een hogere snelheid van het internet. Daarnaast kunnen bestaande klanten bij Telfort hun analoge TV-aanbod behouden, net als TV op basis van DVB-C. Telfort komt daarmee tegemoet aan een belangrijke wens van klanten, die duidelijk werd nadat het bedrijf eerst aan had gegeven dat dit bij de introductie van de nieuwe abonnementen niet het geval zou zijn.

 

 

Plaats een reactie