Ziggo door Tweakers verkozen tot beste internetaanbieder

Het internet is zowel voor particulieren als bedrijven van levensbelang op een productieve (werk)dag. We staan er niet zo bij stil, totdat het even niet werkt. Tweakers beoordeelt de verschillende internetproviders en roept jaarlijks de beste internetaanbieder uit. Dit jaar is Ziggo voor de 5e keer op rij uitgeroepen tot de beste internetaanbieder van Nederland, wat aan lijkt te geven dat de provider de zaken goed op orde heeft.

De Tweakers Awards werden voor de 9e keer uitgereikt. Ziggo kreeg 42,3 procent van de stemmen en is daarmee de beste internetaanbieder. Op de tweede plaats staat KPN met 17,1% van de stemmen, XS4ALL staat op de derde plaats. Het grote aantal klanten van Ziggo lijkt bij te dragen aan de goede score in de test. Er is wat dat betreft sprake van een tevredenheidsonderzoek, klanten geven aan in hoeverre ze tevreden zijn over de internetaanbieder waar zij een abonnement afnemen.

Vijfde jaar op rij voor Ziggo

Dat neemt niet weg dat Ziggo voor de 5e keer op rij de titel als beste internetaanbieder in de wacht heeft weten te slepen. Tweakers ondervraagt een groot aantal klanten en onderzoekt daarmee in hoeverre zij tevreden zijn met het abonnement dat ze afnemen.

Exclusieve diensten van Ziggo

Ziggo wilt zich niet alleen richten op een goede internetverbinding, daarnaast zijn er handige extra diensten beschikbaar. Klanten zijn bijvoorbeeld erg te spreken over het premium sportkanaal Ziggo Sport dat gratis beschikbaar is. Daarnaast zendt Ziggo regelmatig popconcerten uit vanuit de Ziggo Dome. KPN kiest er aan de andere kant voor om klanten gratis Spotify aan te bieden en bijvoorbeeld documentaires uit te zenden. De internetaanbieders lijken op die manier meer klanten aan zich te willen binden, iets dat kan bijdragen aan het winnen van de award voor de beste internetaanbieder, uitgeroepen door Tweakers.

Plaats een reactie